New World Order en onze hang? naar oorlog, .. 3e wereld oorlog einde van de mensheid ?

Meer hierover,.. ivm Tijdrijzen, schouwen in de toekomst, “Nostradamus.. Edgar Ceacy, en

BREXIT 23 06 2016 NUMBERS AND MORE

Another interseting number fact about the BREXIT on 23 june (06 ) of 2016.. If you studied ocults and numorologics, Then 23-06-2016. can be explained as 23 =...2+3= 5 The -06.... 0+6 Equals 6 . and the 2016 can be explained as 2+0+1+6 Equals 9....This all makes up 5 + 6 = exact;y 11 and 2016 2+0+1+6 = 9.. Get my drift ? ... 11-9.... ! remember 9-11 ! PERHAPS THIS BREXIT WAS PLANNED ! ( SHARE IT with your friends ) no-one else seems to see this ... Does this information SCARE YOU ??? it should ! Think about ( Nine - Eleven.9-11 ... the twin towers demolition.. OOhh sorry i should'nt call it that..) Of course it is the official story i mean to say. !

https://www.youtube.com/watch?v=54YGJWPZZcwArmoede creatie

Buitenland

Video Youtube !


New World Order


NWO and Aliens

De luide oorlog van toen is nu een stille oorlog geworden tegen de mensheid en tegen ieder individu. In mijn opinie georganiseerd door een groep mensen die enkel wereldmacht nastreven, maar ook enkel een zeer eng materialistisch beeld van zichzelf en de mensheid heeft, " Illumiatie?, Bilderberg groep ?", en die individuele vrijheid als een bedrijging zien, en deze individuele vrijheid op elke wijze onderdrukken. Door de machten van nu wordt er een systeem opgericht tegen de mensheid op deze planeet aarde.

This thing is becoming ugly very fast!, laten we waakzaam zijn in deze tijden, wij zijn al tot schuldenaren gemaakt door ons als onderpand te stellen voor de gigantische schulden van de EU ! .Vind je het verhaal op deze webpage onzin? kijk dan hier Meer weten, kijk op

" Thrive" ofwel vrijuit gedijen van de mensheid, Nederlands vertelde film.

martinvrijland.com/2013/europese-heropvoedingskampen/

Transhumane mensen.de “perfecte” mens?

Onze materialistisch opgelegde wereld en de hang naar onsterfelijkheid

MH17 Shots fired in the silent war, prelude to full scale war?

Vandaag de dag zijn de uiterlijke verschijningsvormen anders dat toen, en we kunnen ons gewoon niet indenken dat onze vrijheden ons ontnomen kunnen worden, .... maarrr....het duiveltje uit het doosje is exact hetzelfde. ( als wij als mensen ons als mensheid niet tegen deze moderne dictatuur verzetten)

Partij voor de Dieren,: " Het is onacceptabel dat in Nederland per dag meer telefoontaps worden uitgevoerd dan in de VS in een heel jaar. In toenemende mate worden burgerlijke vrijheden ingeperkt door de overheid, en daaraan moet met kracht een halt worden toegeroepen "

27 dec 2013, politie en justitie gluren mee in ov chip, onder het mom van vermiste personen opsporen, word op grote schaal de privacywet overtreden.

De corrosie van onze vrijheid gaat harder dan iedereen wordt wijsgemaakt. { by the way, is het niet handiger om gewoon de democratie per januari 2014 af te schaffen en een politiestaat ervoor in de plaats te zetten, dan weet iedereen direct waar ie aan toe is, en hoeft er ook geen energie gestoken te worden in propaganda bij verkiezingen dat er nog wat te kiezen valt.

Er zijn helaas mensen en organisaties aanwezig die jou persoonlijk uit de weg wensen te ruimen... ! Helaas zijn de structuren daarvoor al voor mij herkenbaar in beeld, oa Georgia guidestones, future prisons, etc.Haarp Alaska

Future prison, today's footbalfield


Georgia Guidestone's.

1 Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.Er staat in steen gegrifd een zin om de menselijke polpulatie ten aller tijden tot een minimum van 500.000.000 te beperken.... dat betekend dat jouw persoonlijke dood in deze stenen staan opgetekend.


Juli aug sept 2014

Ik erger me dood over de berichtgeving op het NOS journaal wat betreft de Oekraine en Rusland, Ik hoor steeds minder feiten en meer propaganda, veel woorden als "het zou misschien's, mogelijk dat's, of een item waarbij een reporter aangeeft “ we weten eigenlijk helemaal niets”.

ik vroeg mij af waarom dit alles en vanavond 2 sept 2014 werd dat duidelijk met een bericht op het NOS journaal.

Het gaat namelijk om Polen, NAVO NATO, en met name de VS die in Polen een defensie schild op willen zetten.

Ik herriner mij een aantal jaar terug dat er behoorlijk wat berichten waren over het bouwen van een defensie schild in Polen, waar met name de Amerikanen mee actief waren. Ik kan er vergif op innemen dat in de afgelopen jaren de installaties voor dat schild zijn opgebouwd, en het gehak op de Russen is bedoeld om het gehele systeem openlijk in bedrijf te kunnen nemen. Oftewel ik meen dat de bouw van diverse zaken afgerond is en dat er tegen Rusland geageerd wordt om op die manier het defensie netwerk overtuigend in de openbaarheid te kunnen brengen. Het is een goed georkestreerd verkooppraatje, want Rusland is volgens onze propaganda nogal agressief. Maar is dit werkelijk ook zo, als ik door de propaganda heen kijk, zie ik dat Poutin eigenlijk behoorlijk gematigt reageerd. En wat bij ons als agresieve woorden gepresenteerd wordt, zijn eigenlijk woorden van een rationeel persoon.

Het westen doet de koude oorlog graag herleven, denk ik dan.

Vlucht Malaysian airways, MH17 ..............Is het bekend dat de normale vluchtroutes van Malasyan airlines helemaal niet over de Oukraine lopen ! In het tegenlicht van de zogenaamde Russische agressie krijgt de MH 17 ook een totaal andere betekenis, tevens sinds wanneer moet er toestemming verleend worden om een vluchtroute te vliegen die al jaren in gebruik is? , antwoord,.. het was geen officiele vluchtroute ! ..dus wat deed dat vliegtuig daar?

De zogenaamde Russische tanks die in een plaatsje zouden zijn, werd door een verslaggever aldaar ontkracht door zijn woorden "Ik zie geen enkele Russische tank"......./ Er word ons dus veel op de mouw gespeld met woorden als "het zou misschien's, mogelijk dat's, etc en de dreigende of agresiefe taal van Poutin, is die wel zo dreigend? of wordt dat zo afgeschilderd door onze westerse ( propaganda ) media machine.

van het internet buitenland news

BERLIJN (ANP) - De NAVO wil vijf nieuwe legerbases opzetten in de drie Baltische staten, Polen en Roemenië.op elke legerbasis zouden 300 to 600 militairen uit NAVO-lidstaten worden gestationeerd.- / NAVO-lidstaten in het oosten van Europa dringen sinds de crisis in Oekraïne aan op een sterkere aanwezigheid van het militaire bondgenootschap in de regio.- Nederland stapt samen met Groot-Brittannië en nog vijf andere NAVO-leden in een nieuwe interventiemacht van minimaal 10.000 militairen, die wordt opgericht als antwoord op de Russische agressie in Oekraïne. ( kortom de gemaakte dreiging wordt gebruikt om het militaire NAVO apparaat op te krikken ) De militairen komen ook uit Estland, Letland en Litouwen, Noorwegen en Denemarken. Ze zouden regelmatig gezamenlijke oefeningen moeten gaan uitvoeren en op korte termijn inzetbaar zijn.

En hoe wordt de NAVO als militaire organisatie weergegeven in het NOS bericht, “de NAVO wil Rusland niet tegen het hoofd stoten” kortom de NAVO wordt afgeschilderd als een lief klein onschuldig iets, dat is dus pure propaganda.

Het NOS is dus niet meer objectief , verzamelt geen feiten, maar bewerkt onze geestesgesteldheid door angst te promoten.

Te zien op het kaartje is dat de MH 17 niet op een officiele vliegroute vloog, dit kun je ook opmerken voor MH37

3 sept 2014 1800 uur journaal, de angst die wordt weer goed in the minds ingeprent, angst dat Poetin aanvalt in Polen , angst voor ISIS of IS de angst regeert, en niemand schijnt zich nog een oude tegeltjes wijsheid te herinneren, nml: “ANGST IS EEN SLECHTE RAADGEVER” , in dit geval een zeer slechte raadgever. ( en enkel afkomstig van het westen, niet door een reele dreiging vanuit Rusland , maar door een virtuele dreiging! Vanuit de VS )

De stille oorlog is weer een ordinaire wapenwedloop aan het worden.

Al die verschillende dreigingen wie stopt IS, wie stopt Poetin,dit werdt letterlijk zo gezegd in het 1800 uur journaal 3 sept 2014.

( Mijn vraag: wie stopt die propaganda onzin? Wie stopt de uitzendingen van de N.O.S. ? wie zorgt ervoor dat er weer feiten in het nieuws komen en geen gevoelens of emoties? ) Ik dacht altijd dat journalisten feiten verzamelden waarna er een nieuws item was, boy was i a jurk.

Dit is een opmaat voor het implementeren van een nieuwe wereldorde oftewel NWO NEW WORLD ORDER. ! meer weten over NWO, kijk maar op internet ! ( het lijkt allemaal mooi maar het is :( foto onder “country” lees world )

De stille oorlog sept 2014

-----------------------------------------

De stille oorlog 2012 -2013

Ik heb tegenwoordig steeds vaker een bril op die mij verteld, " het is ook exact de bedoeling dat....

Neem bv het bericht 4 nov 2012 in het nieuws dat Nederlandse Gemeenten verplicht moeten fuseren: Een onderzoek geeft aan dat fusie het goedkoopste is, Wie garandeert mij dat een dergelijk onderzoek onpartijdig is uitgevoerd?

Een ander onderzoek naar studie van 10 jaar fusie's binnen het bedrijfsleven wijst uit dat de kosten uiteindelijk duurder zijn, door bv meer burocratie= trager werken, etc.. Het is ook exact de bedoeling dat het duurder wordt gemaakt !


Dat is de stille oorlog. !

HMDK heeft aangegeven dat in 2013 vele bedrijven failliet gaan, het is ook de bedoeling ivm een verborgen agenda dat Nederland Faiiliet gaat, zodat de New World Agenda versneld ingevoerd kan worden.

Er is een stille oorlog gaande, een oorlog die gevoerd wordt rondom de commercie , en rondom de commerciele uitbuiting van ons menselijk lichaam.Het begin is er met het verplicht afstaan van jouw biologisch bezit, ( vingerafdrukken.)


Ons aller bekende Democratie, is eigenlijk niet meer, het is momenteel een keiharde kapitalistische commerciele business geworden.( ik hoor van vele mensen die opgevoed zijn met de bijbel dat deze tijd ook in de bijbel genoemd wordt. ) het teken van het beest op je voorhoofd. ( 666 ) in de streepjescode , of als RadioFrequentieChip straks in je handpalm.


16 januari 2014 Het gaat eigenlijk te goed met Nederland, we liggen te goed op schema, en dat vind de elite niet goed, weet je wat, we creeren een financiele schaarste, we verkopen gewoon minder gas, ( 6 maanden geleden was er nog meer dan gas genoeg) Hee jaaaa goed plan, dan hebben we opeens 1,5 miljard tekort.! Dan slaan we 2 vliegen in een klap, het Groningse gasprobleem { lees aardbevingen} is opgelost en we hebben weer een financieel gat zodat we weer extra kunnen bezuinigen!.JAA DOEN !

Staatssecretaris Teeven, heeft ook weer een mooi plan , het bewijs van goed gedrag {VOG } moet eerder geweigerd kunnen worden, Teeven ziet namelijk heeeel erg vaak mensen die in aanraking met de politie komen maar geen strafblad hebben dat die wel een bewijs van goed gedrag krijgen toegewezen. Teeven vind dat geen goed idee en wenst een ieder meteen zowat aan een strafblad te helpen. Daarvoor is het nodig dat er een wetswijziging komt, die maar even versneld door de kamer heen moet. Wel Fred, duw die mensen maar goed het criminele pad op, en dit is teeevens, een deur die opengaat naar een nog verder strekkende wet, waarbij ieder willekeurig door de politie opgepakt kan worden en daarna geen enkele kans van slagen meer heeft, tegen die tijd heb je een bewijs van goed gedrag nodig om je toilet door te spoelen.. ( apropos, momenteel hebben wij als vrij mens al geen enkel recht meer, dus waar maakt Fred zich nou druk om.)

Als die elite nou echt slim is dan plegen ze gewooon een coup zetten overal militairen neer en stellen een avondklok in, danw eten we direct dat we met een militairische goenta van doen hebben.( of is het schrijven van dit soort ideeen al staatsgevaarlijk? )

Een stille oorlog,.... onderstaande afbeelding zegt genoeg, ook al is het voor een cabartefestival.

Nieuwe wetten worden zeer snel doorgevoerd, deze wetten zijn er niet om ons te beschermen, maar om de NWO { nieuwe wereld oorlog?}

te beschermen tegen ons allen mensen die langzaam wakker worden.

de consequenties van nieuwe wetten zijn onbekend, weet jij of je wettelijk beschermd bent als het er op aankomt?

( ga er gerust vanuit dat je er dan achterkomt dat je gestript bent van al je wettelijke rechten, en geen enkel recht meer bezit ).

Gemeenten zijn commerciele bedrijven geworden.

Zoek maar op Google, naar " KVK gemeente x "( jouw gemeente ) en kom er achter dat jouw gemeente ook een bedrijf is geworden.

Bij het aanvragen van een nieuw paspoort moet je ( door de machten of krachten oa EU wetgeving ) achter de poppetjes in Den Haag,

VERPLICHT je vingerafdrukken afgeven.

Deze vinger afdrukken worden bij de commerciele producent van deze afdrukken digitaal opgeslagen.

Wie garandeert mij dat deze afdrukken opgeslagen bij een commercieel bedrijf, niet commerciel doorverkocht gaan worden?

In woord kon de gemeente mij dit wel garanderen ( " het wordt wel gezegd" dat uw digitale opgelsagen gegevens gewaarborgt zijn ivm veiligheid)

Maar wat is het woord is in ons land in deze tijd nog waard ? Elke 2 jaar hebben wij een andere regering, elke 2 jaar moet het weer anders, ( zie zorgverzekering ), en worden wetten aangepast bij het leven, wat vandaag geregeld is , kan morgen weer heel anders zijn.

Het is in mijn opinie een wereld van ijsschotsen, een maatschappij die onbetrouwbaar is, en die elke 2 jaar weer verandert.

En NL is de voorloper in Big Brother technologie.

****************************************************************************************************************

De basic vraag is... ben ik eigendom van iemand, of ben ik eigendom van mijzelf ! HET ZELFBESCHIKKINGSRECHT,

( wat overigens ook een belangrijk element is in het regeerakkoord, van RUTTE II )

Jij als individueel persooon, bent door onze staat, garant verklaard voor de enorme schulden van de Europese Unie.

Heb jij daar toestemming voor gegeven om persoonlijk garant te staan ?

Het zonder morren garant staan voor de enorme schulden van de Europese Unie heeft jou als individu ,

als mens en als persoon, de NOBELPRIJS VOOR DE VREDE VAN 2012 .. OPGELEVERD !

]wat vind U ?Van de gemeente wilde ik een dokument ontvangen waarin de gemeente de veiligheid van mijn digitale opgeslagen gegevens kon waarborgen.

Dat deden ze niet.

Mijn response naar de gemeente was een vraag aan het juridisch loket.


Geacht juridish loket Bij het aanvragen van een nieuw paspoort moet ik mijn vingerafdrukken afstaan.
Momenteel is de gemeente een bedrijf geworden, middels inschrijving bij de kvk, KvK-nummer gemeente X ( iedere gemeente heeft vanaf 2010 de verplichting opgelegd gekregen zich in te schrijven bij de KVK ) BTW-identificatienummer gemeente X , en de gemeente werkt ook als een bedrijf naar de burgers toe. *****
Wij allen hebben ooit besloten dat we bepaalde zaken centraal wilden regelen en
hebben daarom een gemeente opgezet.
Er is mij geen toestemming gevraagd of ik het er mee eens was of de gemeente een bedrijf zou worden.
Ik kan er lang over uitwijden, kort gezegd de gemeente is nu een commerciele instelling.
******* Als ik als juridische entiteit genaamd "natuurlijke persoon" , verplicht wordt mijn biologisch eigendom af te staan, (nu vingerafdrukken straks who knows....) mag ik dan vragen om een dokument waarin de veiligheid van mijn opgeslagen gegevens gegarandeert wordt ?

Mij werdt mondeling aangegeven dat de veiligheid van mijn opgeslagen biologisch eigendom
gewaarborgt zou zijn. mondeling maar niet op schrift !.

Enkel ik vertrouw commerciele bedrijven niet op hun woord, daar ik er van uit kan gaan dat mijn in beheer gegeven eigendommen doorverkocht gaan worden, en er geld verdiend gaat worden met mijn biologische eigendommen. Ik heb gevraagd om een document waarin zwart op wit staat dat mijn opgeslagen biologische eigendommen( vingerafdrukken ) wat betreft veiligheid gewaarborgt zouden zijn.

Dit aangezien de ervaring leert dat de nieuwe wetten nog in hun kinderschoenen staan, en er veel gevallen gemeld zijn van onbetrouwbaarheid van in handen gegeven digitale gegevens. Ik meen dat ik een van de weinige mensen ben die hier vragen over stel. Is er een mogelijkheid om het commerciele bedrijf genaamd "Gemeente", te dwingen om een documant af te geven waarin mijn individuele rechten als bezitter, van mijn biologisch eigendom gewaarborgt wordt.
Dit indien het commerciele bedrijf zich niet aan de afspraken houd zij aansprakelijk gesteld kan worden.

NB nieuwe wetten en technologieen zijn heel snel doorgevoerd zonder de totale consequenties goed te kunnen overzien.

Met vriendelijke groet,
Juridische entiteit genoemd: Natuurlijke Persoon De Juridische entiteit is ontworpen om mee te kunnen doen aan het economisch verkeer. Ik voeg daarbij aan toe dat in deze tijd alles commercieel is of wordt gemaakt en zelfs het biologisch natuurlijke bezit commercieel uitgebuit gaat worden, beginnend met de verplichte verkoop ( afstaan ) van mijn biologische vingerafdrukken tegen de waarde nul, en zonder dat de comerciele partij, hier gemeente X, ook maar enige verantwoordelijkheid hoeft af te leggen, in de vorm van een geschreven dokument waarin de veiligheid gegarandeerd wordt Het is mijns inziens het begin van de vercommercialisering van het menselijk lichaam,
met daaraanvastgekoppeld de verkoop van alle biologische onderdelen, inclusief mijn vingerafdrukken.
Het begin van de commerciele uitbuiting van het biologische systeem genaamd menselijk wezen. Graag Uw advies en antwoord op de vraag.. als hier al een juridisch antwoord op is, en of er juridische mogelijkheden zijn om een dokument af te dwingen waarin mijn biologisch eigendom beschermd wordt ! Ook vraag ik of ik met terugwerkende kracht een dergelijk document ( waarborging veiligheid opgeslagen gegevens ) via juridische weg af kan dwingen.
Kan ik mij beroepen op gewetensbezwaren.

( snelheid is des duivels,en angst is een slechte raadgever ) uw antwoord afwachtende,...

Vriendelijke groet,
Juridische entiteit genaamd Natuurlijke persoon
X ( uw eigen naam.)Reaktie Partij voor de Dieren

De Partij voor de Dieren stemde op 20 januari 2009 tegen de wijziging van de Paspoortwet vanwege het feit dat nieuwe paspoorten voorzien dienen te worden van twee vingerafdrukken. De Partij voor de Dieren is tegen de oprukkende overheid die de privacy van de burger meer en meer inperkt door steeds meer gegevens van de burger centraal vast te leggen, met alle risico's van dien. De Partij voor de Dieren hecht zeer aan de privacy van burgers. Het is onacceptabel dat in Nederland per dag meer telefoontaps worden uitgevoerd dan in de VS in een heel jaar. In toenemende mate worden burgerlijke vrijheden ingeperkt door de overheid, en daaraan moet met kracht een halt worden toegeroepen tenzij de vrijheid of veiligheid van mens of dier in het geding is. De Partij voor de Dieren zal zich hard maken om het opnemen van vingerafdrukken in het paspoort en opname in de centrale database ongedaan te maken. Ook moet de Wet Bescherming Persoonsgegevens aangescherpt worden om burgerrechten veilig te stellen.

Kabinet Rutte I heeft besloten het verplicht afgeven van twee vingerafdrukken voor een paspoort weer in te trekken. Dit gaat in per januari 2013.

Wij houden de ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten.Reaktie Groen Links

Sinds september 2009 rust op alle lidstaten van de Europese Unie de plicht om vingerafdrukken op te nemen in de chip van een paspoort of een reisdocument. Dit heeft te maken met betere beveiliging van deze reisdocumenten. Sinds deze wet is deze wijze van beveiliging uitgebreid naar private ondernemingen. Hoewel GroenLinks vindt dat we niet onnodig vingerafdrukken moeten opnemen en opslaan, kunnen we hier juridisch gezien weinig tegen in brengen. U kunt er echter wel vanuit gaan dat GroenLinks blijft pleiten voor betere beveiliging van de privacygevoelige gegevens van de betrokkene.
GroenLinks zal dit onderwerp nauwlettend blijven volgen en wij ons blijven inzetten voor de privacy van de burger.

Nogmaals dank voor uw reactie.


http://www.st-ab.nl/wettennr03/1002-006_Paspoortuitvoeringsregeling_Nederland_2001.htm


2. Met betrekking tot het in artikel 2, eerste lid, onder f, van de wet bedoelde nooddocument bestaan de navolgende modellen:

a. noodpaspoort: model noodpaspoort;( kan alleen via de Duane geregeld worden.)

b. laissez-passer: model laissez-passer.

3. Met betrekking tot de ingevolge artikel 2, eerste lid, onder g, van de wet vastgestelde reisdocumenten bestaan de navolgende modellen:

a. faciliteitenpaspoort: model nationaal paspoort met 34 bladzijden, dan wel met 66 bladzijden (zakenpaspoort), voorzien van standaardclausule VI;

b. tweede paspoort: model nationaal paspoort met 34 bladzijden, dan wel met 66 bladzijden (zakenpaspoort), voorzien van standaardclausule VII;

c. voorlopig reisdocument: model noodpaspoort en model laissez-passer, voorzien van standaardclausule XIII.

Artikel 3a. Documenten zonder vingerafdrukken

Een nooddocument als bedoeld in artikel 2, eerste lid, onder f, van de wet, of een voorlopig reisdocument als bedoeld in artikel 3, derde lid, onder c, wordt niet voorzien van vingerafdrukken van de houder.

Een voorlopig reisdokument daar doen de gemeenten niet aan.